Gastenboek

Berichten

 1. 1 juni 2017

  Super producten worden aangeboden met een deskundige uitleg en levering binnen de korste termijn. Een aanrader voor wie met zijn sport bezig is!

 2. 4 juni 2017

  Kurt, Maaike en kleine Myco jullie zijn heel goed bezig met to live fit. Een aanrader voor iedereen die het ietsje meer wil halen uit zijn sport of het dagelijkse leven. Dikke proficiat Steven, Sylvia en Ferre.

 3. 9 juni 2017

  Als eerstejaars belofte kon ik al eens proeven van het winnen bij de beloften. 2 jaar, enkele pittige valpartijen en blessures later kon ik na enkele keren van net niet opnieuw eens winnen. Dit gaf een zalig gevoel! Mede dankzij jullie steun op goede maar vooral op slechte momenten kon ik toch nog eens winnen! De topproducten die jullie verdelen hebben door ook zeker en vast hun steentje bijgedragen. Bedankt hiervoor!

 4. Martijn Pauw
  2 juli 2017

  Wat een geweldige week heb ik gehad in de Franse Alpen. De georganiseerde fietsvakantie door Kurt was goed georganiseerd. Goed hotel waar het eten was afgestemd voor fietsers, vooral het pasta buffet in de middag was heerlijk. Ondanks het slechte weer was Kurt creatief genoeg om alle geplande bergen te beklimmen. Ook om mijn doel te bereiken om binnen 1:15 uur de Alp d’Huez te beklimmen is gelukt door coaching van Kurt. Uiteindelijk heb ik de top bereikt in 1:08 uur. Bedankt!

Comments are closed.