Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Je wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

 

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel hardlopers ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt, ook des te lager je hartslag zal zijn. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het hardlopen.

 

Hardlopen / Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier & nu'. 

Wat heeft ToLiveFit je te bieden?

7-daagse Mindful Running week in Jalón (Regio Calpe) = 5 dagen Mindful lopen

(de overige twee dagen vul je vrij in of ga je lekker lopen met Kurt...)

 

Wil je graag in groepsverband de technieken van Mindful Running leren, dan is de 5-daagse cursus Mindful Running geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere fietser, je kunt individueel inschrijven, als team, vriendengroep of als teambuilding vanuit je bedrijf. De cursus is zo opgezet dat iedereen kan meedoen. We hebben enkele weken bepaald voor 2019, bekijk daarvoor onze Mindful Running evenementen. Natuurlijk kunnen we ook specifiek voor jouw groep een weekje inplannen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op, het minimaal aantal deelnemers is vijf. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La Almazara 17B

03727 Jalón (Costa Blanca - SPAIN)

©2019 by ToLiveFit with Wix.com