MTB

 

Fietsen op het asfalt is leuk, maar wat als je het liever wat uitdagender hebt? Wat als je echt de natuur in wil en single tracks wil verkennen over onverharde wegen? Heel simpel, boek een MTB-fietsvakantie bij ToLiveFit!

 

Mountainbike is niet het eerste wat in je op komt wanneer je aan de regio van Calpe denkt, maar onbekend is onbemind toch? En of hier een rijkdom aan mountainbike parcours aanwezig is, van eenvoudig tot super uitdagend en technisch, van beginner tot professional.

 

De fantastische natuur stelt ons in staat om je kennis te laten maken met het mountainbiken door het geven van een MTB Clinic, je off road mee te nemen naar grote hoogtes en lekker snel terug naar de vallei te knallen.

 

We zorgen voor een arrangement op maat dat zich onderscheidt door de persoonlijke aanpak in een huiselijke sfeer. We werken samen met de beste (Belgisch-Nederlandse) B&B's uit de streek en kunnen het standaard bed and breakfast concept vervolledigen met het voorzien van lunch en diner aangepast naar jou wensen. Kortom een vakantie op maat in alle facetten.

 

Regelmatig organiseren we MTB-arrangementen waarbij we het niveau gedurende de week opschroeven en zodoende zorgen voor een vakantie vol sportieve voldoening. Kijk alvast even naar onze evenementen.

 

Kijk ook even naar onze andere activiteiten, jouw de ultieme vakantie bezorgen kan ook betekenen dat we combinaties maken tussen bike, run, mind en/of retreat.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La Almazara 17B

03727 Jalón (Costa Blanca - SPAIN)

©2019 by ToLiveFit with Wix.com