Retreat

Ons activiteiten aanbod is ruim, steeds gericht op de combinatie van sport/beweging en vakantie, maar we willen met alle plezier een stapje verder gaan om jou de vakantie te geven waarnaar je verlangd, de uitstap die je echt nodig hebt om verder te kunnen. En dit bedoelen we echt wel letterlijk. Even ontsnappen aan de dagelijkse routine en stress, er even tussenuit, alleen, met een goede vriend of vriendin, of met je partner. Als gediplomeerd Life Coach heeft Kurt verschillende mensen met een burn out de weg naar zichzelf getoond, in andere gevallen die burn out kunnen vermijden. Heb je ook het gevoel dat je stilaan aan de rand van je eigen kunnen komt te staan, wil je meer uit je hart leven en één zijn met de wereld om je heen? Wil je de balans tussen werk en leven, tussen body, mind & soul terug vinden, dan zal een retreat arrangement bij ToLiveFit je helpen. 

Binnen een dergelijk arrangement werken we één op één, Kurt begeleid je gedurende week aan de hand van gesprekken en Mindfulness technieken, daarnaast krijg je voldoende tijd om tot uzelf te komen en dit in de prachtige omgeving van de Jalón Vallei. Samen gaan we op zoek naar balans aan de hand van yoga, meditatie en andere spirituele oefeningen in de natuur wat zorgt voor een open geest en een sterk lichaam. Want daar draait het allemaal om, een gezonde geest in een gezond lichaam.

Deze retreats nemen we niet op in onze evenementen omdat we deze graag samen met u inplannen.

Neem dus gerust vrijblijvend even contact op via het contactformulier of op basis van onze contactgegevens, we staan voor u klaar.

We behandelen uw aanvraag discreet en in alle vertrouwen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La Almazara 17B

03727 Jalón (Costa Blanca - SPAIN)

©2019 by ToLiveFit with Wix.com