Race

Een fietsvakantie in Spanje, door velen terecht gesmaakt, over prachtige wegen in en rond de Jalón vallei… fantastisch! Maar wat als je liever iets meer hebt dan een hotel, huurfiets en een groep sportievelingen? Wat als je het liever wat persoonlijker hebt? 

 

Wel, dan doe je beroep op ToLiveFit. We werken bij voorkeur met plaatselijke (Belgisch-Nederlandse) B&B's in plaats van de grotere hotels, wat niet wil zeggen dat je dagelijks op zoek moet naar een middag- en avondmaal, nee hoor, ook daar adviseren we graag in, een typisch Spaans restaurantje, een lunch op het strand of gewoon lekker pasta eten in de B&B, alles is mogelijk.

 

We ondersteunen je tijdens je ritten persoonlijk op de fiets, zorgen voor bevoorrading en indien gewenst voor een aangepast trainingsadvies en core stability training. Natuurlijk kunnen we een fiets voor je regelen, we werken samen met verschillende verhuurbedrijven zodanig dat we niet merkgebonden zijn,  Specialized, Canyon, Wilier en Merida zijn onze vier 'huismerken'.

 

Onze formule kunnen we voor jou, je sportclub, bedrijf of vriendengroep persoonlijk verder uitwerken.  

We gebruiken geen reserveringsnummer, maar je naam, persoonlijke ambities en fietsniveau om jou een top sportvakantie te bezorgen.

 

Regelmatig organiseren we arrangementen ter voorbereiding van het wielerseizoen of Granfondo, neem even een kijkje naar al onze evenementen.

 

Kijk ook even naar onze andere activiteiten, jou de ultieme vakantie bezorgen kan ook betekenen dat we combinaties maken tussen bike, run, mind en/of retreat.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La Almazara 17B

03727 Jalón (Costa Blanca - SPAIN)

©2019 by ToLiveFit with Wix.com