Trailrunning

Sport en natuur combineren kan perfect door trail running of trail walking. De selectieve parcours zorgen ervoor dat de snelheid niet al te hoog is waardoor je optimaal kan genieten van spectaculaire vergezichten, ruïnes en indrukwekkende rotspartijen. Zowel de goed getrainde sporter, de fanatieke wandelaar als de sportieve beginner vinden hier hun gading.

 

De Jalón vallei staat bekend voor de amandelplantages welke twee keer per jaar in bloei staan en ervoor zorgen dat de gehele vallei wit kleurt. Verder vinden we er de prachtige Col de Rates en Bernia welke ideaal zijn om te gaan lopen of wandelen.

 

ToLiveFit zorgt voor een prachtige beleving over de mooiste parcours aangevuld met persoonlijke begeleiding, bevoorrading en indien gewenst een lekkere maaltijd in een typisch Spaans restaurant. Kortom een sportieve beleving voor mensen die graag genieten van wat de natuur te bieden heeft.

 

Deze activiteit leent zich perfect voor een combinatie met mindful running, mindful walking of retreat. Kijk daarom ook even naar onze andere activiteiten en evenementen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

La Almazara 17B

03727 Jalón (Costa Blanca - SPAIN)

©2019 by ToLiveFit with Wix.com