top of page
Schermafbeelding 2020-04-18 om 12.00.22.

Fietsvakanties en evenementen Calpe

Cycling Hotel Cap Negret ****

 

Verblijf

Een fietsvakantie combineren met het echte zomer gevoel aan het strand van Altea? Het is perfect mogelijk in 'Cycling Hotel Cap Negret'. Het recent gerenoveerde hotel beschikt over al het nodige om jou een fantastische fietsvakantie te bezorgen. Op de benedenverdieping is de 'Bike Zone' geïnstalleerd waar de fietsboxen zorgen voor een zorgeloze stalling van de fietsen, je kan er de fiets reinigen en waar nodig technisch bijstellen of defecten herstellen (niet noodzakelijk met een fiets van AltaBikeRental, maar het is er wel), wasmachine en droogkast zijn voorzien. Vanuit de Bike Zone kan je zo de weg op. In combinatie met de kwaliteitsfietsen van AltaBikeRental en de begeleiding van Kurt Caboor garantie voor een top-fietservaring.

De kamers in het hotel beschikken over een luxueus ingerichte badkamer, airco, wifi en flat screen televisie. Je kan gratis gebruik maken van de wellness voorzien van sauna, jacuzzi en stoombad. Het arrangement is gebaseerd op half pension, dus inclusief ontbijtbuffet en avondmaal in buffetvorm. Er is een grote variatie en er is steeds aandacht voor de sporters.

Fiets

De fietsen worden geleverd door AltaBikeRental, inclusief de vermelde prijs is een Wilier GTR team DISC opgenomen met manuele Shimano Ultegra groep. Wil je graag een fiets met elektrische versnellingen of een elektrisch ondersteunde fiets, dan kan dat mits kleine meerprijs. De fietsen worden op jouw maat afgesteld en geleverd aan het hotel. Tevens kunnen helm, pedalen, gps gehuurd worden net zoals de optie fietsverzekering. 

Breng je liever je eigen fiets mee, dan wordt een korting van €100 voorzien binnen de pakketprijs.

Begeleiding

De begeleiding wordt voorzien op 4 van de 7 dagen. Kurt Caboor fietst met jullie mee en voorziet parcours langs de meest impressionante wegen in de streek, hellingen afgewisseld met vlakke stukken. In overleg met de deelnemers wordt een tussenstop voorzien en worden de parcours waar nodig geoptimaliseerd naar ieders niveau.

Wil je meer dan 4 dagen begeleid worden, geen probleem, als optie en in overleg is alles mogelijk.

Wat is inbegrepen?

- 7nachten / 8dagen inclusief ontbijt en avondmaal

- Verblijf op basis van comfort tweepersoonskamer

- Welkomst drankje

- Fietshuur voor de gehele week

- 4 begeleide fietsroutes 

- AltaBikeRental fiets service                        

- Veilige afgesloten fietsberging

- Wasmachine en droogkast ter beschikking

- Luchthavenvervoer Alicante heen/terug
 

Pakketprijs: €497 per persoon

 

Wat is niet inbegrepen?
- Vlucht/vervoer naar Spanje

- Huur helm/pedalen/GPS, te huren bij AltaBikeRental

- Fietsverzekering, te bekomen bij AltaBikeRental

- Sportvoeding tijdens de begeleide ritten

- Servicewagen tijdens de begeleide ritten

Graag iets korter of langer aanwezig in Spanje? Of breng je je eigen fiets mee? Wij passen dit arrangement met plezier naar jouw persoonlijke wensen aan! Neem contact met ons op.

bottom of page