top of page

Kurt Caboor

Schermafbeelding 2020-04-18 om 12.00.22.

Fietsvakanties en evenementen Calpe

Kurt is een 39 jaar jonge "enthousiasteling" die al vroeg in zijn jeugd de sportkriebels te pakken kreeg. Hij fietste reeds op 11-jarige leeftijd wielerwedstrijden, om 8 jaar later de topcompetitie bij de beloften te rijden. Echter, kwamen de studies op de eerste plaats. Vandaag de dag geniet hij nog steeds van het fietsen, vooral in Spanje en de Franse Alpen. 

Vanuit zijn passie voor de fiets is hij in 2015 dan ook samen met levenspartner Maaike gestart met 'ToLiveFit'. Eerst vanuit België en sinds 2018 vanuit de Spaanse Jalón Vallei aan de voet van Col de Rates, het fietsparadijs regio Calpe. 

 

Ons bedrijf richt zich op het ondersteunen van mensen naar een gezonde levensstijl. De combinatie van sport, personal coaching en vakantie maakt ToLiveFit in de branche uniek.

Kurt specialiseert zich dan ook in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde levensstijl of sportief doel. Hij voltooide met glans de opleiding life coach en personal coach, tevens is hij gecertificeerd sportvoedingsadviseur, mindful run en mindful cycling instructeur.

Neem een kijkje op de evenementen pagina, of contacteer Kurt voor een persoonlijk samengestelde fietsvakantie!,

Tot gauw onder de Spaanse zon!

Kurt is een 43 jaar jonge "enthousiasteling" die al vroeg in zijn jeugd de sportkriebels te pakken kreeg. Hij fietste reeds op 11-jarige leeftijd wielerwedstrijden, om 8 jaar later de topcompetitie bij de beloften te rijden. Echter kwamen de studies op de eerste plaats. Vandaag de dag geniet hij nog steeds van het fietsen, vooral in Spanje en de Franse Alpen. 

Vanuit zijn passie voor de fiets is hij in 2015 dan ook samen met levenspartner Maaike gestart met 'ToLiveFit'. Eerst vanuit België en sinds 2018 vanuit de Spaanse Jalón Vallei aan de voet van Col de Rates, het fietsparadijs regio Calpe. 

 

Ons bedrijf richt zich op het organiseren van unieke fietsvakanties. Uniek door samenwerking met B&B's en Hotels die zich richten op de fietser en daardoor samen met ons een specifieke meerwaarde kunnen bieden.

Kurt specialiseert zich dan ook in het persoonlijk begeleiden van de fietser, elk op eigen niveau. Hij voltooide met glans de opleiding life coach en personal coach, tevens is hij gecertificeerd sportvoedingsadviseur, mindful run en mindful cycling instructeur.

 

Neem een kijkje bij onze arrangementen en evenementen of contacteer Kurt voor een persoonlijk samengestelde fietsvakantie!,

Tot gauw onder de Spaanse zon!

bottom of page