top of page
Schermafbeelding 2020-04-18 om 12.00.22.

Fietsvakanties en evenementen Calpe

Pura Vida bij Basketbalspeelster Ann Wauters

Verblijf

Als topsporter weet Ann Wauters maar al te goed wat een sporter nodig heeft. Ook al is het dan in een totaal andere sport dan fietsen, een prachtige locatie in combinatie met een perfect uitgeruste villa vormt de basis van dit prachtige arrangement.

 

Finca Pura Vida heeft een bijzondere ligging midden in de natuur, met een spectaculair uitzicht over de groene bergen van het binnenland en op de achtergrond de zee. Zonder ver af te zijn van de typische Spaanse dorpjes waar het heerlijk vertoeven is en binnen de 20 minuten van de kust van Calpe. Er is veel aandacht besteed aan het interieur, waardoor er een unieke sfeer van luxe en huiselijkheid is gecreëerd. De entree leidt naar de woonkamer met open keuken en eetkamer, met een prachtige open haard in het midden van de kamer. Vanuit de open keuken komt u op het overdekte terras met een grote houten tafel, een loungebank en een open haard, een plek waar u met familie of vrienden geniet van lange zwoele zomeravonden. Het design huis heeft 6 slaapkamers en 4 badkamers waardoor je met maximaal 12 personen gebruik kunt maken van de villa. Er zijn verschillende terrassen die omgeven zijn door olijf - en fruitbomen. Als vanzelfsprekend beschikt de woning over een privé zwembad waar alles draait om relaxen met adembenemende uitzichten.  

Fiets

De fietsen worden geleverd door AltaBikeRental, inclusief de vermelde prijs is een Wilier GTR team DISC opgenomen met manuele Shimano Ultegra groep. Wil je graag een fiets met elektrische versnellingen of een elektrisch ondersteunde fiets, dan kan dat mits kleine meerprijs. De fietsen worden op jouw maat afgesteld en geleverd aan de villa. Tevens kunnen helm, pedalen, gps gehuurd worden net zoals de optie fietsverzekering. 

Breng je liever je eigen fiets mee, dan wordt een korting van €100 voorzien binnen de pakketprijs.

Begeleiding

De begeleiding wordt voorzien op 4 van de 7 dagen. Kurt Caboor fietst met jullie mee en voorziet parcours langs de meest impressionante wegen in de streek, hellingen afgewisseld met vlakke stukken. In overleg met de deelnemers wordt een tussenstop voorzien en worden de parcours waar nodig geoptimaliseerd naar ieders niveau.

Wil je meer dan 4 dagen begeleid worden, geen probleem, als optie en in overleg is alles mogelijk.

Wat is inbegrepen?

- 7nachten/8dagen, middagmaal tijdens de rit

- Verblijf op basis van appartement 4 personen

- Welkomst drankje

- Fietshuur voor de gehele week

- 4 begeleide fietsroutes 

- AltaBikeRental fiets service                        

- Veilige afgesloten fietsberging

- Middagmaal in lokaal restaurant inclusief één drankje

- Wasmachine op vraag ter beschikking

- Luchthavenvervoer Alicante heen/terug
 

Pakketprijs: vanaf €625 per persoon

 

Wat is niet inbegrepen?
- Vlucht/vervoer naar Spanje

- Diners (diverse zeer betaalbare restaurantjes in de buurt)

- Huur helm/pedalen/GPS, te huren bij AltaBikeRental

- Fietsverzekering, te bekomen bij AltaBikeRental

- Sportvoeding tijdens de begeleide ritten

- Servicewagen tijdens de begeleide ritten

Graag iets korter of langer aanwezig in Spanje? Of breng je je eigen fiets mee? Wij passen dit arrangement met plezier naar jouw persoonlijke wensen aan! Neem contact met ons op.

bottom of page