top of page
Schermafbeelding 2020-04-18 om 12.00.22.

Fietsvakanties en evenementen Calpe

Villa in the Valley 

 

Verblijf

Op één van de mooiste plekjes in de Jalón vallei kunnen wij gebruik maken van twee gelijkaardige villa's. De villa's beschikken over een privé verwarmd zwembad, prachtige terrassen met BBQ en prachtige vergezichten over de Jalón vallei met uitzicht op Col de Rates.

Eén enkele villa bestaat uit twee verdiepen met elk hun eigen woonkamer en keuken. Het boven verdiep heeft drie slaapkamers en twee badkamers, het beneden verdiep heeft twee slaapkamers en één badkamer. Beide verdiepen hebben eenvoudige toegang tot het zwembad en terrassen. Eén villa heeft dus een capaciteit van 6-10 personen, doordat we over twee villa's beschikken kunnen we dus tot 20 personen laten genieten van een prachtige fietsvakantie.

Verder zijn er een ruime fietsbergingen en voldoende parkeerplaats. De villa's zijn gelegen net buiten de dorpskern van Jalón en liggen daarbij ideaal voor het aanvangen van prachtige fietsritten richting het binnenland met alle bekende hellingen of richting de kust voor een wat vlakkere rit.

De vermelde pakketprijs is berekend op een verblijf van 10-20 personen. Wanneer je groep bestaat uit minder dan 10 personen, neem dan gerust even contact op, we maken je graag een persoonlijke offerte.

Fiets

De fietsen worden geleverd door AltaBikeRental, inclusief de vermelde prijs is een Wilier GTR team DISC opgenomen met manuele Shimano Ultegra groep. Wil je graag een fiets met elektrische versnellingen of een elektrisch ondersteunde fiets, dan kan dat mits kleine meerprijs. De fietsen worden op jouw maat afgesteld en geleverd aan de villa. Tevens kunnen helm, pedalen, gps gehuurd worden net zoals de optie van een fietsverzekering. 

Breng je liever je eigen fiets mee, dan wordt een korting van €100 voorzien binnen de pakketprijs.

Begeleiding

De begeleiding wordt voorzien op 4 van de 7 dagen. Kurt Caboor fietst met jullie mee en voorziet parcours langs de meest impressionante wegen in de streek, hellingen afgewisseld met vlakke stukken. In overleg met de deelnemers wordt een tussenstop voorzien en worden de parcours waar nodig geoptimaliseerd naar ieders niveau.

Wil je meer dan 4 dagen begeleid worden, geen probleem, als optie en in overleg is alles mogelijk.

Wat is inbegrepen?

- 7nachten/8dagen inclusief geleverd ontbijt, middagmaal tijdens de rit 

- Verblijf op basis van tweepersoonskamer

- Welkomst drankje

- Fietshuur voor de gehele week

- 4 begeleide fietsroutes 

- AltaBikeRental fiets service                        

- Veilige afgesloten fietsberging

- Middagmaal in lokaal restaurant inclusief één drankje

- Wasmachine en droogkast ter beschikking

- Luchthavenvervoer Alicante heen/terug
 

Pakketprijs: vanaf €610 per persoon

 

Wat is niet inbegrepen?
- Vlucht/vervoer naar Spanje

- Diners (diverse zeer betaalbare restaurantjes in de buurt)

- Huur helm/pedalen/GPS, te huren bij AltaBikeRental

- Fietsverzekering, te bekomen bij AltaBikeRental

- Sportvoeding tijdens de begeleide ritten

- Servicewagen tijdens de begeleide ritten

Graag iets korter of langer aanwezig in Spanje? Of breng je je eigen fiets mee? Wij passen dit arrangement met plezier naar jouw persoonlijke wensen aan! Neem contact met ons op.

bottom of page